1. Kvasac razmutite sa šećerom u malo mlake vode, dodajte kašiku brašna i šećer i ostavite da ukisne.
2. Pomešajte brašno i so, a zatim dodajte kvasac i ulje.
3. Zamesite meko testo uz pomoć mlake vode. Testo je spremno kada se ne lepi, ali ne treba biti ni previše suvo.
4. Ukoliko vam ostane testa, možete ga zamrznuti, pa ćete tako imati domaću podlogu za picu kada vam zatreba.
SAVET: Picu uvek pecite u unapred zagrejanoj rerni, ukoliko želite da bude hrskavije pecite na najvećoj temperaturi.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus