Oduvek poznata kao neodoljiva i sočna voćka sa malo kalorija, održaće vašu liniju vitkom ako je jedete svežu.
Pektin iz jagoda pomaže u smanjenju holesterola, a elagična kiselina, deluje preventivno protiv nastanka raka.
Jagode ubrzavaju probavu, leče artritis, reumatizam, bubrežne bolesti.
Odlična je sirovina za preradu i proizvodnju sokova, džemova, voćnih jogurta, sladoleda, kremova, šejkova, bombona, čokolade...
Pogledajte naš izbor poslastica sa jagodama.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
Ispod ledenog, slasnog fila nalazi se hrskava beze kora.
Ovaj kremasti napitak možete ukrasiti šlagom i komadićima voća.
Osvežava u toplim letnjim danima...
Idealan spoj ukusnog krema i sočnih jagoda.
Jagode se odlično slažu sa čokoladom i daju torti osvežavajući ukus...
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus