Oduvek poznata kao neodoljiva i sočna voćka sa malo kalorija, održaće vašu liniju vitkom ako je jedete svežu.

Pektin iz jagoda pomaže u smanjenju holesterola, a elagična kiselina, deluje preventivno protiv nastanka raka.

Jagode ubrzavaju probavu, leče artritis, reumatizam, bubrežne bolesti.

Odlična je sirovina za preradu i proizvodnju sokova, džemova, voćnih jogurta, sladoleda, kremova, šejkova, bombona, čokolade...

Pogledajte naš izbor poslastica sa jagodama.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa


Sladoled torta od jagoda

   Ispod ledenog, slasnog fila nalazi se hrskava beze kora.

Frape od jagoda

 Ovaj kremasti napitak možete ukrasiti šlagom i komadićima voća.

Ledena beze torta od jagoda

   Osvežava u toplim letnjim danima...

 Tiramisu s jagodama

   Idealan spoj ukusnog krema i sočnih jagoda.

Čokoladna torta sa jagodama

   Jagode se odlično slažu sa čokoladom i daju torti osvežavajući ukus...