Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TRIKOVI ZA SAVRŠEN DOMAĆI PARADAJZ SOS: Nikad lepši i ukusniji, a tajna je u 4 sastojka

Paradajz sos možete da koristite u mnogim jelima, a uz ove trikove ćete ga napraviti najbolje.

 Kako se pravi paradajz sos Izvor: Printscreen/YT/ The Cooking Foodie

Paradajz sos se koristi u mnogim jelima, a ćufte ili bolonjeze ne možemo da zamislimo bez njega. Ni kupovni nije loš, ali ukus domaćeg paradajz sosa ne može da se meri ni sa čim. Svaka domaćica ima svoj recept za paradajz sos, a Italijani za bolji  ukus dodaju svež list bosiljka koji daje posebnu aromu. Ali, postoje još neke namirnice koje možete da dodate, a koje će ukus paradajz sosa učiniti mnogo lepšim. 

KOREN RENA ILI TREŠNJE:

Ako volite malo pikantniji ukus, onda vam predlažemo da u paradajz sos dodate i list rena ili trešnje koji daj taj poseban šmek. 

LOVOR:

Takođe, ono što možete da dodate paradajz sos jeste i lovorov list. On ima specifičan miris, pa će ovaj umak učiniti bogatijim i ukusnijim. 

BELI LUK:

Belog luka možete da koristite po želji, jer sa njim nikad nema greške. Paradajz sos će učiniti ukusnijim.

MIROĐIJA: 

Takođe, aromatična biljka koja ja će svaki paradajz sos učiniti još ukusnijim je svakako mirođija. Ona je isto poznata po specifičnom mirisu i ukusu. 

BONUS VIDEO: 

Pogledajte

01:00
Punjeni paradajz bez pečenja
Izvor: TikTok/dontgobaconmyheart_
Izvor: TikTok/dontgobaconmyheart_

Izvor: Stvar ukusa 

Šta ćete danas spremati? Ideje za brze, jednostavne i ukusne obroke te čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVI SE OVDE.

Više na ovu temu

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti