Seckanje kupusa može da bude zamorno, ali uz izvrstan trik sa ljuštilicom vrlo brzo i lako ćete da iseckate kupus bilo za zimnicu ili za neko jelo. Pronađite ljuštilicu sa oštrim sečivom. Isecite kupus na četiri dela. Tako će vam biti jednostavnije da ga držite u ruci.
Pogledajte kako se to radi:
Držite kupus za glavicu i pomoću ljuštilice počnite da ga seckate. Zahvaljujući ljuštilici, moći ćete da dobijete čak i komade, ukoliko želite. Kada seckate, kontrolišite debljinu komada, u skladu sa time za šta vam je kupus potreban.
Korišćenjem noža za čišćenje lako je postići željenu veličinu komada. Oštra oštrica obezbeđuje preciznost i brzinu, što u velikoj meri pojednostavljuje proces usitnjavanja i štedi vreme i trud. Možda će vas zanimati i trikovi kako da se oslobodite mirisa kupusa tokom dinstanja.
Pročitajte i trik kako da vam kiseli kupus traje dugo!
BONUS VIDEO
StvarUkusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus