Prženi krompir je prilog koji se često jede i skoro da ne postoji osoba koja neće želeti da ga proba. Koliko god delovalo da se jednostavno priprema, ipak se često dešava da ga domaćice ne isprže kako treba. Ako želite da krompir ispržite savršeno spolja i iznutra, postoji jedan jednostavan trik.
Krompir pripremite kao i inače, pa kada ga operete dobro ga osušite ubrusom. Isecite po želji, pa onda pospite brašnom i začinima. Zatim ispržite krompir u tignju na malo ulja. Nemojte puno da mešate i tek na kraju posolite. Ako krompir uvaljate u brašno biće hrskava spolja, a iznutra lepo mekan.
Pročitajte i ovo: Da li znate kada se krompir dodaje u vodu
BONUS VIDEO:
(StvarUkusa/S.B.)
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus