Posetioci su mogli da biraju među velikom ponudom burgera najboljih burger restorana i barova: Ж Burger, Loco chef, Toster bar, Mesožder, Burger bar, Fat boys, Reshetka bar, American Burger by Travis, a da se usput zaslade i omiljenom - Crnom Ovcom i njihovim fenomenalni
sladoledima.

Na Kališu je grmelo od sjajne atmosfere svakog dana: gradski DJ-jevi, sunčanje, centralni šak sa hladnim koktelima napravljenim od strane koktel majstora festivala, bendovi i poznate face koje su uživale uz sjajnu atmosferu na Kališu.
Da stvar bude uzbudljivija, dodeljene su i nagrade: pobednik stručnog žirija su FatBoys burgeri, Ж Burger je odneo prvo mesto po oceni publike, a ekipa iz Burger Bar-a osvojila je nagradu za najbolji štand.

Dokaz da je regionalnoj publici falio ovakav festival, bio je prepun Kališ, ali je za svakoga bilo ponešto - od aktivacija, sunčanja, stonog tenisa i fudbala, pikada, radionica za mlade kuvare… Sve što garantuje dobru zabavu! Posetioci su trag svoje posete ostavili i na Instagram stranici festivala, gde možete videti najbolje momente i atmosferu koja nas je razdrmala! Pod utiscima smo, pa zato jedva čekamo (i najavljujemo): vidimo se uskoro na sledećem BURGER FESTU - i ovog puta nema opravdanih izostanaka!

DISCLAIMER: Partneri koji su nam pomogli u realizaciji ovog jedinstvenog događaja su: Turistička organizacija Beograda, Coca - Cola, Peroni, Mastercard, Dijamant i Grand Kafa. Posebno se zahvaljujemo Gradu Beogradu - Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima i opština Stari grad, bez čije podrške realizacija ovog događaja ne bi
bila moguća.

Promo Zvanično je završen prvi BEOGRADSKI BURGER FESTIVAL! Od 25. juna do 4.jula, Kalemegdan, omiljena gradska lokacija, vrveo je od posetilaca - i najukusnijih burgera iz regiona.