Očekuje nas novogodišnja čarolija koja će trajati 36 dana na Starom gradu. Od 17. decembra do 23. januara Park vojvode Vuka biće mesto na kome ćemo uživati u sjajnoj hrani, toplim i hladnim napicima i vrhunskoj muzici najvećih zvezda!

Posetioci će imati priliku da đuskaju uz muziku domaćih DJ-eva, raspevaju se na nastupima naših muzičkih zvezda, dovedu svoje mališane na kreativne radionice, druženje sa junacima iz bajki i koncerte posebno osmišljene za njih. U Muzeju primenjenih umetnosti održavaće se najrazličitiji tipovi radionica za sve uzraste - od crtanja, preko izrade novogodišnjih ukrasa, do radionica eteričnih parfema. I najslađe za kraj - biće tu i 10 gastro kućica najboljih beogradskih restorana, a kada poželimo da se osvežimo ili ugrejemo - čeka nas specijalni zimski bar. Loco Chef, Ž Burger, Inbox libijska kuhinja, La Taqueria i mnogi drugi upotpuniće događaj najraznovrsnijim gastronomskim specijalitetima!

Svaki dan Starogradske zime posebno je isplaniran i biće ispunjen brojnim zanimljivim aktivnostima za sve - od druženja sa Deda Mrazom i Dizni junacima, preko kreativnih radionica i za najstarije i za najmlađe, do različitih predstava i koncerata. Čeka nas pravo praznično raspoloženje i buđenje novogodišnjeg duha!

Prvog dana manifestacije, 17. decembra od 17h u Parku vojvode Vuka čekaju nas Deda Mraz i DJ Tica sa kojima ćemo se zagrejati i svečano otvoriti manifestaciju! Tokom večeri uživaćemo u predstavi Nacionalne fondacija za igru, koncertu za decu Leontine i hora “Čarolija”, a vrhunac večeri biće koncert Lexington benda!

Prvi dan je samo uvod u sjajno isplaniran program prepun kvalitetnog sadržaja za sve, a za celokupan program i detalje pratite Starogradsku zimu na društvenim mrežama! Zapratite Starogradsku zimu na Instagramu i Facebooku i povedite mame i tate, bake i deke, decu, prijatelje ili simpatiju na pravo mesto. Vidimo se na Starogradskoj zimi u Parku vojvode Vuka!

Program “Starogradska zima” organizuje Gradska opština Stari grad, Grad Beograd, Beokom servis, Mondo, Adria Media magazini i Muzej primenjenih umetnosti.

Sponzori manifestacije su Coca cola, Skijališta Srbija, Mondelez, Pepsico i Heineken