Ostalo je još svega nekoliko dana da okušate sreću, jer možda baš vi dočekate Novu godinu u novom domu! Učestvujete u velikoj nagradnoj igri Grand kafe “I miris i ukus i novi stan!”, koja se završava 15. decembra, kada je i izvlačenje dobitnika glavne nagrade! Zato požurite do najbliže prodavnice i kupite Grand ili Black‘n’Easy kafu!

Pogledajte ovde kako izgleda stan i probajte da zamislite kako baš vi pijete prvu jutarnju na ovoj terasi! Osim mogućnosti da postanete vlasnik novog stana u kome ćete uživati svakoga dana, učešćem u nagradnoj igri očekuje vas čak 300 dnevnih nagrada iz kvalitetnog asortimana Metalac posuđa.

Sve što treba da uradite je da kupite bilo koji od Grand kafa i/ili Black’n’Easy proizvoda u vrednosti od minimum 400 rsd (na jednom računu). Pošaljete BI broj i vreme računa na www.grandkafa.rs, a zbog preuzimanja nagrada, ne zaboravite da sačuvate fiskalni račun od kupovine.

Grand kafa nagradna igra.jpg
Promo 

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, da ispijajući omiljenu kafu, na poklon dobijete ključeve novog stana! Šansu za dobitkom povećavate svakom novom prijavom, a ako vidite sebe, kako sa dragim ljudima uživate u novom domu onda je pravo vreme da učestvujete. Zato, ne gubite vreme, požurite do najbliže prodavnice, kupite Grand ili Black ‘n’ Easy kafu, zakuvajte šoljicu kafe sebi i svojim najmilijima i učestvujte u igri!

I miris i ukus i srećni praznici!