Od male pržionice kafe, dva brata su uspela da naprave brend koji je danas prepoznatljiv po svom kvalitetu. Samo 1 od 20 zrna je dovoljno dobro da postane Costa Coffee. Ako i vi volite kafu, pogotovo onu jutarnju, onda za sebe birajte samo najbolje.
Sada i kod kuće, ali i na poslu možete da uživate u najkvalitetnijem ukusu zato što je Costa Coffee patentirao i kapsule koje odgovaraju svim vrstama aparata za kafu.
Druženja sa prijateljima, ali i popodnevna kafa uz parče kolača sada predstavlja pravi užitak jer sem ukusa, uživate i u svežini i mirisu.
Sastojci:
• 250 g mlevenog kakao keksa
• 100 g putera
• 5 belanaca
• 300 g šećera u prahu
• 15 g želatina
• 3 kašike kafe
• 20 g kakaoa
Priprema:
Mleveni keks pomešajte sa istopljenim puterom, dobro izmešajte i sipajte u kalup za kolače, pa kašikom dobro utapkajte. Posudi sa belancima dodajte šećer, mikserom mešajte, pa postepeno sipajte želatin i dobro mutite. Smesu podelite na dva dela i u jednu od njih stavite nes kafu, koju ste prethodno sa malo hladne vode umutili da dobijete penu. U kalup sipajte belu smesu, a zatim i onu sa kafom, sve izmešajte i ostavite u fližideru da se hladi jedan sat, pa je na kraju pospite kakaom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus