Jedan od najpoznatijih japanskih kuvara – master šef Cučija Naofumi stigao je u Beogradu na poziv kompanije METRO Cash & Carry. Tokom svog boravka u Srbiji. Naofumi je srpskim kuvarima 1. i 2. jula održao predavanja na temu japanske kuhinje, filozofije ishrane i autentičnosti namirnica koje su zastupljene u najcenjenijoj istočnjačkoj kuhinji.
U okviru dvodnevnog predavanja u beogradskom HoReCa centru, Naofumi je demonstrirao pripremu nekoliko jela japanske kuhinje koristeći različite tehnike, ali je bila organizovana i radionica za kuvare koji su želeli da savladaju neku od veština, na primer, u pripremi tradicionalnog japanskog jela suši.
Pogledajte i Japanska kuhinja
Cučija Naofumi nosi titulu Premijum Sushi instruktora na institutu AJSA Sushi Skill Institute, član je Svetskog društva master šefova ( World Master Chefs Society ) i član je All Japan Sushi Association. Vlasnik je firme Tokyo Group, sa velikim brojem uspešnih projekata u oblasti restoranskog konsaltinga, ali je istovremeno i vlasnik nekoliko izuzetno cenjenih suši restorana.
Predavanje master šefa Naofumija deo je programa unapređenja ugostiteljstva u Srbiji koji je pokrenula kompanija METRO Cash & Carry.
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem