Priprema hrane nužno podrazumeva prljanje posuđa, a potom neminovno i njegovo pranje. Da, istina da mnoge kuhinje imaju mašinu za pranje posuđa, ali neked je čak i to naporno: isperi, stavi “tonu” sudova u mašinu, pa ih onda nekad ima toliko da drugo posuđe ne može ni da stane, a potom sve te sudove izvadi, izbriši, stavi na svoje mesto. Evo kojim trikom se služi neko ko u kuhinji želi da bude brz i praktičan – pročitajte OVDE.

Šta vam sve treba za pripremu povrća kada hoćete od njega da spremite jelo? Posuda za pranje u koju ćete naliti vodu da ono odstoji, cediljka, daska, ljuštilica, rende ili nož. Mnogo posuda, zar ne? A šta biste rekli kada bismo vam otkrili da postoji posuda koja sve ovo što smo naveli poseduje u jednom? Hm, je li vama miriše na mnogo manje posla u kuhinji?

Stvarno je odlično imati posudu kao što je OVA. Sa njom zaista možete sve ovo što smo naveli gore:
i da perete u njoj voće i povrće
• i da ga odložite u nju
• ima duplo dno od čega je jedno sa rupicama na sebi, pa je ustvari i cediljka
• ima čak 5 nastavaka za rendanje voća i povrća. Pritom, nastavci se fiksiraju za vanglicu i upadaju direktno u nju!

Ne, nije teško pronaći je i nije skupa: imate je OVDE ili možete da pozovete 011/6 888 999 i tako poručite.

Posuda 9 u 1.
Promo 


Sjajno je još i to što sa ovom multifunkcionalnom posudom u kompletu dolazi i ljuštilica za voće i povrće, kao i štitnik za ruke prilikom rendanja. Dakle, nema rizika od posekotina niti ogrebotina. I plus što će sve odlaziti direktno u posudu, pa nema ispadanja i prskanja okolo.

Još jednom gde može da se kupi: može da se poruči ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Posuda 9 u 1
Promo