Živimo užurbano, rasporedi su gusti i obaveza je više nego ikad, ali to nam ne sme biti izgovor da ne ugodimo sebi i ne uradimo nešto dobro i kvalitetno za sebe i svoj stomak. Sigurno se svi rado sećamo detinjstva, odlazaka kod bake i deke i mirisa domaćih kolača i pita koje nas već sa vrata mame i svojim mirisom vode pravo u kuhinju. A posebnu čar daje činjenica da su sve to pravile vredne ruke naših baka. A onda kad krenemo kući, spakuju i za poneti...pa da li ima išta bolje?

Salata sa stišnjenom šunkom
Shutterstock 

Sendvič sa jajima i stišnjenom šunkom
Shutterstock 


Sa druge strane, pice i sendviči su postali nezaobilazni deo ishrane i jako česti obroci mnogih kada ne stižemo da pripremimo ništa konkretnije. Ali, to ne znači da ih ne mozemo uciniti kulinarskim remek-delima i jelima koja bi se i našim bakama svidela. Stišnjena šunka, ukusna, bogata mesom, narezana tanje ili deblje, savršen je sastojak koji će svako brzo jelo podići na novi gastronomski nivo.
Neoplanta Delikates stišnjena šunka ne samo da je ukusna nego je i niskokalorična, na 100 g ima 75 kalorija i sadrži samo 2% masti.
Takođe, spada u proizvode bez glutena. Pored kilogramskog pakovanja, proizvod se pakuje u jedinstveno pakovanje na našem tržištu, a to je zaštitni flowpack, koji omogućava duže čuvanje svežine proizvoda. Najčešće se konzumira u vidu salata, sendviča ili kao dodatak jelima kao što su pice, paste i razna peciva.

Predjelo sa stišnjenom šunkom
Shutterstock 
Sendvič sa stišnjenom šunkom i sirom
Shutterstock 

Bez obzira na previše posla uvek može da se odvoji malo vremena za kvalitetnu klopu. Tu stupa stišnjena šunka napravljena od komada najkvalitetnijeg mesa, koja će svaku trpezu ulepšati. Što bi se reklo: "Šunka stišnjena, a ukus širokooo". Pazite na svoje, ali i zdravlje vama dragih i priuštite im pravo zadovoljstvo i uživanje u hrani uz proverenog saveznika- Neoplanta Delikates proizvode.
Stišnjena šunka može da se kombinuje uz sve, bilo da pravite picu, predjelo, pastu, sendviče, kao i savršene obrok salate... Pored čuvene ruske koja ne može da se zamisli bez stišnjene šunke, možete napraviti i brzu obrok salatu sa šunkom, makaronama i majonezom. Ručak na brzinu, a ukus neverovatan.

Predjelo sa stišnjenom šunkom
Shutterstock 

O ukusu i raznovrsnosti Neoplanta Delikates proizvoda ne treba previše govoriti, zato kada završite sa obavezama, spremite hranu koja će oduševiti svakoga ko proba, a vama neće oduzeti puno vremena. Okupljanja sa prijateljima će biti uživancija, jer uvek znate šta možete da poslužite, a ni pred bakom se nećete postideti.

Detalje saznajte na Neoplanta Delikates sajtu, Instagram profilu i Facebook stranici.