Kako zamišljate idealan vikend u Beogradu? Druženje, muzika, piće, a još ako je u priču uključena i dobra klopa užitak je potpun, zar ne?

Sve to vas od sutra čeka na drugom po redu Beogradskom burger festivalu koji će se odžati na Kalemegdanu od 27. maja do 5 juna.

Tokom deset dana trajanja Beogradskog burger festivala u organizaciji Monda i Beofesta, a uz podršku Grada Beograda, Beokoma i SAD ambasade, očekuje vas provod za sve generacije.

Burger festival
Promo 

Pored uživanja u fenomelanlim burgerima koje će za vas pripremati najbolji burger barovi iz Beograda i regiona, očekuju vas i razne sportske aktivnosti, turniri i radionice, a za najbolje su spremljene i sjajne nagrade.

Tu je i program za najmlađe, a već u subotu 28. maja mališani će imati priliku da učestvuju u kreativnim radionicama i zanimljivim aktivnostima koje je za njih spremio Frikom.

Ako ste vešti u šahu ili ga prosto volite, možete da odmerite svoje snage u amaterskom prvenstvu u ovom sportu, a tu su i nagrade za najbolje.

Burger-Fest-18-1-.jpg
Promo 

Učestvujte i u potrazi za "Balkan burgerom", a najbolji tim će osvojiti slasnu nagradu na štandu Balkan Food-a.

Ukoliko ste oduvek hteli da saznate tajnu pravljena savršenog burgera, moćićete da je otkrijete uz profesionalnog kuvara Klinta Mejera, koji će svoje trikove podeliti 2. juna. Uz to, imaćete priliku da i sami napravite burger koje će žiri probati, ali i oceniti, a sve to ukoliko se prijavite na "blind testing" za žiri.

Za one koji su sportskog duha, spremili smo mini turnir u stonom fudbalu, koji će se održati 29. maja. Ukoliko ste ljubitelj stonog tenisa, možete da pokažete svoju veštinu 31. maja na takmičenju amatera, a najbolje takođe očekuju sjajne nagrade.

Burger Fest-60.jpg
Promo 

I za kraj - za sve ljubitelje piva, spremili smo vam i mali Beer pong turnir koji se održava poslednjeg dana festivala. Pravi način da testirate svoju preciznost i mirnu ruku, što naravno ne ide na prazan stomak - zato su tu vrhunski burgeri koji će se pobrinuti za najbolje performanse.

Da tokom 10 dana trajanja Beogradskog burger festivala ničega ne manjka pobrinuli su se Coca Cola, Birra Moretti, Naked, Frikom, Balkan Bet, MC Cain, Tvojih 5 minuta, Mars i Glovo.