Potrebna vam je ideja za ukusan doručak koji se brzo sprema i ne sadrži dodati šećer? Sara Jo ima ideju – Boom Box ovsena granola.
Već je poznato da su ovi proizvodi koji se baziraju na ovsu 100% biljni, a takođe i ne sadrže dodati šećer, što ih čini idealnim za sve one koji žele da se hrane zdravije.
Kada su u pitanju konkretni proizvodi, Sara Jo kaže da su joj svi Boom Box proizvodi, kao i njene pesme, podjednako dragi, ali da bi, ako baš mora da bira, izabrala granolu sa čokoladom i bademima, ovseni napitak sa bademom i keksiće sa kokosom.
„Za osobu koja se bavi ovim poslom neophodna je adekvatna ishrana, ali takođe i ishrana koja ne zahteva previše vremena za spremanje. Jedan nastup, drugi nastup, proba, teretana, bilo mi je potrebno nešto što može da bude gotovo začas“, kaže Sara Jo i dodaje da je Boom Box ušao u njen život u pravom trenutku.
Sara se, kako ističe, sa ovim ovsenim brendom druži već neko vreme i namerava da ostane tako. Naime, pored svih benefita koji se tiču uvođenja namirnica biljnog porekla u svakodnevnu ishranu, Boom Box nudi još nešto – sjajan ukus i šarena pakovanja koja se fantastično slikaju za Instagram.
„Oduvek sam svesna da je unošenje namirnica biljnog porekla bolji izbor, ali iskreno sam, kao i svi koji su navikli da se hrane na jedan određeni način, imala predrasude da je zdravija ishrana dosadna i neukusna, a onda me je samo jedno pakovanje granola zauvek uverilo u suprotno“, navodi Sara.
Ove reči naše pevačice ni malo ne čude, budući da su svi Boom Box proizvodi (i kaše, i granole, i napici i keksići) pažljivo razvijani zajedno sa nutricionistima koji su ovom brendu ustupili svoje dragoceno znanje.
Osim što „bruji“ o njenim hitovima, „čaršija bruji“ i o Sarinom Boom Box planu ishrane koji je potpuno razradila: Granola za doručak, napitak u prvoj jutarnjoj kafi, kaša između treninga i probe, a keksići na prvoj pauzi nastupa.
Koji je Boom Box proizvod favorit za jutro?
Jednostavan čizkejk sa bundevom
Kako da kod kuće napravite medovaču
Recept za rižoto sa graškom
Domaće lazanje po italijanskom receptu
Šnicle od svinjskog vrata marinirane u pivu