Potrebna vam je ideja za ukusan doručak koji se brzo sprema i ne sadrži dodati šećer? Sara Jo ima ideju – Boom Box ovsena granola.

Već je poznato da su ovi proizvodi koji se baziraju na ovsu 100% biljni, a takođe i ne sadrže dodati šećer, što ih čini idealnim za sve one koji žele da se hrane zdravije. 

Kada su u pitanju konkretni proizvodi, Sara Jo kaže da su joj svi Boom Box proizvodi, kao i njene pesme, podjednako dragi, ali da bi, ako baš mora da bira, izabrala granolu sa čokoladom i bademima, ovseni napitak sa bademom i keksiće sa kokosom.

„Za osobu koja se bavi ovim poslom neophodna je adekvatna ishrana, ali takođe i ishrana koja ne zahteva previše vremena za spremanje. Jedan nastup, drugi nastup, proba, teretana, bilo mi je potrebno nešto što može da bude gotovo začas“, kaže Sara Jo i dodaje da je Boom Box ušao u njen život u pravom trenutku. 

Sara se, kako ističe, sa ovim ovsenim brendom druži već neko vreme i namerava da ostane tako. Naime, pored svih benefita koji se tiču uvođenja namirnica biljnog porekla u svakodnevnu ishranu, Boom Box nudi još nešto – sjajan ukus i šarena pakovanja koja se fantastično slikaju za Instagram.

„Oduvek sam svesna da je unošenje namirnica biljnog porekla bolji izbor, ali iskreno sam, kao i svi koji su navikli da se hrane na jedan određeni način, imala predrasude da je zdravija ishrana dosadna i neukusna, a onda me je samo jedno pakovanje granola zauvek uverilo u suprotno“, navodi Sara. 

Promo Omiljeni doručak Sare Jo

Ove reči naše pevačice ni malo ne čude, budući da su svi Boom Box proizvodi (i kaše, i granole, i napici i keksići) pažljivo razvijani zajedno sa nutricionistima koji su ovom brendu ustupili svoje dragoceno znanje. 

Osim što „bruji“ o njenim hitovima, „čaršija bruji“ i o Sarinom Boom Box planu ishrane koji je potpuno razradila: Granola za doručak, napitak u prvoj jutarnjoj kafi, kaša između treninga i probe, a keksići na prvoj pauzi nastupa.

Koji je Boom Box proizvod favorit za jutro?