Kuvanje je jedna od najvećih životnih strasti, koja pogotovo dolazi do izražaja prilikom pripreme praznične trpeze. Bogate arome obećavaju sočne ukuse u kojima se uživa, a dobar šporet čini zadovoljstvo kompletnim. Spremite se za pravo kulinarsko putovanje uz Gorenje šporete iz kolekcije Classico, koji su dostupni u boji slonovače i mat crnoj.

gecs6b70cli-ui-3.jpg
Promo 



U okviru jedinstvenog spoja klasične estetike i naprednih tehnologija ističu se jednostavna i funkcionalna upotreba za odlična kulinarska iskustva u prijatnom okruženju. Gorenje šporeti imaju rustične vizuelne elemente poput ručke, dugmića, tajmera i sata sa analognim dizajnom, a tu je i činjenica da ćete sasvim sigurno uživati dok ih budete koristili.

Vanvremenski dizajn za čarobno iskustvo

Klasični analogni dizajn elektronskog programskog tajmera jedan je od dekorativnog vrhunca linije. Sadrži sat i minutni senzor, a takođe omogućava programiranje odloženog vremena početka i završetka kuvanja. Sat zvučnim signalom označava kraj procesa kuvanja. Klasični dizajn sa kazaljkama i oblogom u zlatnoj starinskoj boji upotpunjuje ukupan dizajn rerne.

gorenje_cook_homemade_shape (1).jpg
Promo 



Gorenje šporeti dobro su poznati po svojim rernama koje imaju zaobljenu unutrašnjosti, što je njihova prepoznatljiva karakteristika već dugi niz godina. HomeMade oblik inspirisan je tradicionalnim pećima na drva i osigurava bolje kruženje vazduha zahvaljujući novom dizajnu grejača i poboljšanom rasporedu otvora za ventilaciju. Zbog toga je temperatura stabilna u celoj rerni, a vaša jela nikada više neće zagoreti s jedne strane, a premalo se ispeći sa druge strane. Da hrana bude savršeno pripremljena brine i program ExtraSteam, koji predstavlja jednostavan način pečenja na pari. Ovaj program stvara idealno parno okruženje koje obezbeđuje da vaš hleb naraste i dobije hrskavu koricu.

Zdravo zadovoljstvo

Sada možete uživati u hrskavosti i ukusu prženih krompirića bez dodatnih kalorija. AirFry metoda intenzivnog pečenja vrućim vazduhom ne zahteva nikakve masnoće kako bi osigurali savršeno ukusnu hrskavu zlatnu koricu. U kombinaciji s posebnom perforiranom posudom za pečenje postići ćete još bolje rezultate pečenja.
Vrata rerne su dvostruko zastakljena sa reflektujućim staklima. Stoga je spoljna strana vrata uvek hladna. Sigurna i energetski efikasna vrata omogućavaju pećnici da dostigne A–20% energetsku klasu. Unutrašnja strana vrata pećnice nema zareze ili ivice koje omogućavaju jednostavno čišćenje.

gorenje_cook_homemade_shape (1).jpg
Promo 



Gorenje već više od 70 godina predstavlja sinonim za unikatnost, beskompromisni kvalitet i poverenje kada su u pitanju kuhinjski aparati. Upravo pravi dokaz za to je Classico kolekcija koja predstavlja savršenu kombinaciju privlačne estetike i najviših standarda, a pored šporeta u njoj se nalaze ugradne rerne, ploče za kuvanje, mikrotalasne i aspiratori. Uz sve ovo, preostaje samo da vaša čula prepustite kulinarskom putovanju koje ne zna za vreme i granice.