Sigurno vam je dok ste pripremali hranu za praznike ostala gomila kojekakvih stvari u frižideru koje ste mislili da je sad već vreme da bacite: gomila naseckanog povrća koje niste iskoristili za salatu, luk, kolačići koji su na ivici da se sasuše i ostale ukusne stvarčice koje bi zaista bilo šteta da završe u kanti - pogledajte OVDE kako se čuva svežina namirnicama.

Važno je da vazduh ne ulazi u posudu u kojoj se namirnice nalaze. Kako to da izvedete kad nemate toliko posuda sa takvim poklopcem koji to obezbeđuje?! Obični poklopci nekada nisu dovoljni. Potrebni su vam oni koji dobro dihtuju, koji ne dozvoljavaju vazduhu da prodre u njih. Silikonski rastegljivi poklopci su upravo takvi:

1. oni dobro dihtuju,
2. produžavaju svežinu, miris i ukus namirnicama
3. rastegljivi su, pa mogu da se prilagode različitim veličinama posude.

Poručite ih online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 i biće na vašoj adresi za 1-3 radna dana.

poklopci-tekst.jpg
Promo 

U pakovanju dolazi 6 poklopaca različitih dimenzija. Bezbedni su za upotrebu i mogu da se peru ne samo ručno, već i u mašini za pranje posuđa. I ne samo to, već su otporne i na visoku temperaturu, pa ih možete staviti zajedno za posudom u mikrotalasnu pećnicu kada poželite da zagrejete hranu. Ipak, to ne bi trebalo da bude program koji predugo traje.

Poručite ih online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999 i biće na vašoj adresi za 1-3 radna dana.