Friteze nisu samo brže i efikasnije u pripremi hrane s manje masti, čineći je zdravijom, već i čuvaju njen originalni ukus. Gorenje friteza ima mogućnost preciznog podešavanja vremena do 60 minuta i ravnomernoj raspodeli toplote, omogućavajući brzu, preciznu i raznoliku pripremu hrskavih i sočnih jela. Pored toga, specijalna nelepljiva površina unutar korpe ne samo da sprečava lepljenje hrane, već olakšava i čišćenje nakon upotrebe. S visokom ocenom kvaliteta od 92,2 odsto, ovaj uređaj će vam pomoći da štedite dragoceno vreme, energiju i novac dok pripremate svoje omiljene recepte.

Podešavanje vremena do 60 minuta

Uz Gorenje fritezu, imate potpunu kontrolu nad pripremom vaših omiljenih jela. Zahvaljujući mogućnosti preciznog podešavanja vremena, možete odabrati period pripreme, a tajmer je podesiv čak do 60 minuta. Kada vreme istekne, prijatan zvučni signal vas obaveštava o završetku procesa, omogućavajući vam da uživate u savršeno pripremljenim obrocima bez brige o vremenu. Ova inovativna funkcija čini ovu fritezu izuzetno praktičnom i korisnom za svakodnevnu upotrebu.

airfryer_af1700db_topdown_ambiental.jpg
Promo 

Od 80 °C do 200 °C

Pored toga što možete na jednostavan način da podesite tajmer, takođe možete da ručno menjate temperaturu tokom rada i da na taj način imate potpunu kontrolu nad procesom pripreme hrane. Ova funkcija će vam pomoći da postignete savršenu hrskavost jela, zbog čega ćete se osećati kao pravi chef u sopstvenoj kuhinji. Osim toga, friteza nudi osam unapred programiranih režima pripreme, a svaki je prilagođen za određene vrste hrane. Odabirom željenog programa, friteza će automatski podesiti temperaturu, bez potrebe da vi bilo šta radite, što će olakšati i ubrzati pripremu omiljenih jela.

Bez lepljenje hrane

Specijalna nelepljiva površina u unutrašnjosti korpe ne samo da sprečava lepljenje hrane, već i olakšava čišćenje nakon pripreme obroka. Takođe, ova karakteristika vam omogućava da jela poslužite direktno iz korpe na tanjir i da hrskave i ukusne obroke servirate brže i jednostavnije.

air_fryer_af1700db_objevtive_lights_on_close_up.jpg
Promo 

Lako pripremanje omiljenih slatkiša

Pored dobro poznatog prženja, friteza na vreo vazduh se takođe pokazuje kao izuzetno koristan uređaj za pečenje slatkih poslastica kao što su sočni kolačići, ukusni mafini, čokoladni brauniji i brojni drugi. Osim toga, ovaj praktični kuhinjski aparat može poslužiti i za pečenje različitih vrsta orašastih plodova, dodajući na taj način poseban ukus vašim omiljenim receptima.

Potvrda kvaliteta

Gorenje friteza za vazdušnu pripremu hrane dobila je izvanrednu ocenu od 92,2 odsto u nemačkom ETM Test Magazinu, čime je učvrstila svoju poziciju kao vrhunski kuhinjski uređaj. Pohvaljena zbog izuzetnih sigurnosnih karakteristika, ova friteza konstantno pruža 'vrlo dobre' rezultate pri pripremi različitih vrsta hrane. Magazin je naglasio njenu impresivnu stabilnost i minimalnu disperziju toplote na spoljnim zidovima, obezbeđujući sigurno i bezbedno kuvanje. Ovaj model se posebno ističe u pripremi kvalitetnih jela, povrća i slatkiša poput kolačića i torti. Zahvaljujući fabrički dizajniranim programima za kuvanje, postizanje ukusnih rezultata je jednostavno. Ovo priznanje potvrđuje predanost kompanije Gorenje pružanju vrhunskih kuhinjskih uređaja potrošačima koji olakšavaju život.

airfryer_af1700db_feature_xxlsize.jpg
Promo 

Odaberite Gorenje fritezu za zdraviju pripremu hrane bez viška masti, a da pritom ne žrtvujete ukus ili praktičnost. Njena kompaktna veličina omogućava brže zagrevanje i uštedu energije u poređenju sa tradicionalnim rernama.

Unapredite svoje kulinarske veštine sa ovim izuzetnim i jednostavnim kuhinjskim aparatom. Posetite Gorenje sajt ili najbližu Hisense/Gorenje Studio prodavnicu i pronađite fritezu koja će postati vaš verni saveznik u brzoj, ukusnoj i zdravijoj pripremi hrane.

Izvor: Promo