Nema ništa bolje od toplog, hrskavog zrna kukuruza koje se topi u ustima. Drugo, kokice su još ukusnije kada ih jedete uz film i u društvu. Taj zvuk hrskanja dok se poslastica topi u ustima jednostavno je neprocenjiv. Kako da kod kuće napravite kokice bolje nego bilo koje koje ste do sada probali? Pogledajte OVDE!

Iako su kokice u bioskopu gotovo nezamenjive, postoji poseban šarm u pripremanju ove “poslastice” kod kuće. Uživati u mirisu sveže pripremljenih kokica koji ispunjava svaku prostoriju pruža jedinstveno iskustvo. Međutim, problem je u tome što priprema kokica kod kuće može biti zahtevna, jer često uključuje guljenje šporeta i gorenje šerpe.

Ali, sada postoji rešenje koje će vam omogućiti da uživate u savršenim kokicama kod kuće, a da pritom eliminiše sve te neugodnosti. Kompaktan i prenosiv kućni aparat za kokice! Omogućava vam da lako i bez muke pripremate kokice, bez potrebe za dodatkom ulja ili putera. Samo sipajte kukuruz direktno u aparat, uključite ga, i on će vas obradovati mirisnim i ukusnim kokicama.

***Sada se ovaj kućni pop-corn aparat OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može poručiti po fantastično SNIŽENOJ CENI!***

Ne samo da ćete imati najbolje kokice kod kuće, već ćete uštedeti i novac. Nema potrebe za dugim redovima u bioskopu ili gubljenjem vremena na pripremu kokica na tradicionalan način. Posetite OVU internet stranicu ili pozovite broj 011/6 888 999 i nabavite svoj aparat za kokice po fantastičnoj ceni.

pc1.jpg
Promo 

Izvor: Promo