Uz inovativnu 3-u-1 posudu, dasku i činiju olakšajte svoje kulinarske poduhvate! Ova multifunkcionalno kuhinjsko pomagalo prilagođeno je svakodnevnim potrebama i brzom načinu života. Pogledajte OVDE detalje.

Ova posuda dolazi s otvorom na dnu koji će vam omogućiti brzo i efikasno pranje voća, povrća ili testenine. Bez obzira da li pripremate salatu ili kuvate testeninu, ova posuda će vam uštedeti vreme i olakšati proces cedjenja vode.

Za čas postaje savršeno daska, tj. mesto za seckanje svežih namirnica. Oštar nož će lako kliziti preko površine, čime se obezbeđuje precizno sečenje bez nereda. Daska se kad god poželite ponovo može pretvoriti u posudu.

Kada završite sa seckanjem i cedjenjem, posuda postaje činija. Bez dodatnog presipanja hrane, bez nepotrebnog prljanja gomile sudova i pranja istih. A manje sudova znači i više vremena za uživanje u obrocima!

Gde možete da nabavite ovu super praktičnu posudu? OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

3u1-1.jpg
Promo 

Ovaj 3-u-1 set izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji su sigurni za upotrebu i laki za održavanje. Sve komponente su perive u mašini, čime se olakšava čišćenje i održavanje higijene u kuhinji.

Uz ovu praktičnu posudu, dasku i činiju, svaka kulinarska avantura postaje jednostavnija i efikasnija. Neka vaša kuhinja bude mesto gde se spajaju praktično i brzo! Kupite svoju 3-u-1 posudu odmah i otkrijte sve prednosti ovog sjajnog kuhinjskog pomagala.

Kupite je OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

(Promo)