Povrće i voće je prepuno vitamina i minerala koje održavaju naš organizam. Da biste uradili detoksikaciju organizma i ojačali imunitet potrebano da da u ishranu uvrstite cveklu i đumbir. Šargarepa i peršun jačaju kardiovaskularni sistem i pomažu kod anemije i umora. Kada se od ove 4 namirnice napravi sveže ceđeni sok, dobijate vitaminsku bombu koja će vam poboljšati zdravlje.
Sastojci:
- cvekla
- šargarepa
- đumbir
- peršun
- 300 ml vode
Priprema:
Isecite povrće i izblendirajte. Sipajte 300 ml vode i lepo sjedinite. Procedite sok i popijte na prazan stomak ujutru nakon ustajanja.
Izvor: Stvar ukusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus