Povrće i voće je prepuno vitamina i minerala koje održavaju naš organizam. Da biste uradili detoksikaciju organizma i ojačali imunitet potrebano da da u ishranu uvrstite cveklu i đumbir. Šargarepa i peršun jačaju kardiovaskularni sistem i pomažu kod anemije i umora. Kada se od ove 4 namirnice napravi sveže ceđeni sok, dobijate vitaminsku bombu koja će vam poboljšati zdravlje.
Sastojci:
- cvekla
- šargarepa
- đumbir
- peršun
- 300 ml vode
Priprema:
Isecite povrće i izblendirajte. Sipajte 300 ml vode i lepo sjedinite. Procedite sok i popijte na prazan stomak ujutru nakon ustajanja.
Izvor: Stvar ukusa
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem