Uz ovaj fil obogatićete ukus svake poslastice.
Sastojci:
- 140 g omekšalog putera
- 280 g šećera
- 1-2 kašike mleka
- nekoliko kapi prehrambene boje
Priprema:
U velikoj posudi dobro umutite puter. Dodajte polovinu šećera i mutite dok ne dobijete glatku smesu. Dodajte ostatak šećera i kašiku mleka i mutite sve dok ne postane jednolično i kremasto. Ako želite da razredite smesu, dodajte još mleka. Po želji odaberite prehrambenu boju i sipajte nekoliko kapi, a zatim mešajte dok se potpuno ne sjedini.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus