Uz ovaj fil obogatićete ukus svake poslastice.
Sastojci:
- 140 g omekšalog putera
- 280 g šećera
- 1-2 kašike mleka
- nekoliko kapi prehrambene boje
Priprema:
U velikoj posudi dobro umutite puter. Dodajte polovinu šećera i mutite dok ne dobijete glatku smesu. Dodajte ostatak šećera i kašiku mleka i mutite sve dok ne postane jednolično i kremasto. Ako želite da razredite smesu, dodajte još mleka. Po želji odaberite prehrambenu boju i sipajte nekoliko kapi, a zatim mešajte dok se potpuno ne sjedini.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom