1. Salate očistite, operite, i usitnite. Paradajz operite i isecite ga na polovine. Avokado oljuštite, izvaditi košticu i isecite ga na kriške.
2. Pileće grudi operite i ispržite ih na gril tiganju. Posolite i pobiberite po ukusu. Kada se ohladi iseći ga na manje komade.
4. Salate začiniti solju, uljem i sirćetom i dobro izmešati. Rasporediti u male činije i odozgo dodati piletinu i kriške avokada.
SUPERSAVET: Po želji, u ovu salatu možete dodati i sveže brusnice.
Salata sa piletinom
Čak iako niste vični u kuhinji, ovaj zdrav i nisko kaloričan obrok možete brzo da pripremite.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus