1. U činiji umutite jogurt, jaja, so i biber.


Sastojci:

1 kg pilećeg filea

2 čaše gustog jogurta

2-3 jajeta

200 g čipsa (možete koristiti čips sa paprikom za bolji, pikantan ukus)

so, biber

2. Oprano i osušeno belo meso seći na tanje duge komade i stavljati u prethodno pripremljenu marinadu.

3. Isitniti čips (u blenderu ili ručno).

4. Zatim, svaki komadić piletine natopljen u marinadi izdašno uvaljati u isitnjeni čips.

5. Ovakvu piletinu možete pržiti na tiganju u velikoj količini ulja ili zapeći u rerni.

6. Kao umak, možete pomešati majonez i kečap, ili napraviti drugi sos koji vi volite.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: uspesnazena.com