Sastojci:
800 g pilećih krilaca, 2 kašike ulja, so, biber, kašika sitno seckanog peršuna, 2 čena belog luka, kašika kečapa, pola kašičice mlevenog čilija, kašičica mlevene crvene paprike, pola kašičice mlevenog ruzmarina, 1 jaje, malo brašna, 50 ml vode, ulje za prženje.
Priprema:
Svako krilce isecite na pregibima na tri mesta. Posolite, pobiberite i stavite u posudu. Prelijte uljem, dodajte peršun, izgnječeni beli luk, kečap, čili, papriku i ruzmarin. Promešajte kako bi se sve meso obložilo marinadom. Ostavite u frižideru i povremeno izmešajte komade mesa.
Ostatak teksta pročitajte OVDE
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukus
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus