Sastojci:

800 g pilećih krilaca, 2 kašike ulja, so, biber, kašika sitno seckanog peršuna, 2 čena belog luka, kašika kečapa, pola kašičice mlevenog čilija, kašičica mlevene crvene paprike, pola kašičice mlevenog ruzmarina, 1 jaje, malo brašna, 50 ml vode, ulje za prženje.

Priprema:

Svako krilce isecite na pregibima na tri mesta. Posolite, pobiberite i stavite u posudu. Prelijte uljem, dodajte peršun, izgnječeni beli luk, kečap, čili, papriku i ruzmarin. Promešajte kako bi se sve meso obložilo marinadom. Ostavite u frižideru i povremeno izmešajte komade mesa.

Ostatak teksta pročitajte OVDE

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukus