Sastojci:
- 500 g krompira
- 1 jaje
- 150 g feta sira
- peršun
- 2 mlada luka
- 100 g prezli
- brašno
- ulje
- so, biber
Priprema:
Krompir staviti da se kuva sa sve ljuskom u posoljenu vodu.
Kad se skuva, oljuštimo ga i izgnječimo, dodamo mu kockice feta sira, umućeno jaje, iseckan mladi luk i peršun, so, biber i prezle i sve sjediniti.
Ostatak teksta pročitajte OVDE
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom