Volite piletinu, želite da brzo spremite ručak, ovo je pravi recept za vas.
Sastojci
- 4 šnicle od belog pilećeg mesa
- 10 šampinjona
- 40 g putera
- 3 kutlace supe od povrća
- 5 listova tost sira
- 50 g parmezana
- malo bibera
Način pripreme
Otopiti puter u tiganju, pa staviti šnicle i dobro propržiti sa obe strane.
Naliti supom i kuvati dok tečnost ne ispari do pola.
Dodati sir, parmezan i na tihoj vatri okretati šnicle dok se formira krema od sira.
Pobiberiti i služiti vruće uz prilog po svom izboru.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor:tortekolaci.com
Šnicle od svinjskog vrata marinirane u pivu
Posni čokoladni kolač sa marmeladom
Kako da napravite potaž od bundeve
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima
Lagana Rafaelo torta