Volite piletinu, želite da brzo spremite ručak, ovo je pravi recept za vas.

Sastojci

  • 4 šnicle od belog pilećeg mesa
  • 10 šampinjona
  • 40 g putera
  • 3 kutlace supe od povrća
  • 5 listova tost sira
  • 50 g parmezana
  • malo bibera
Pročitajte i: Pileći batak u sosu od pečuraka

Način pripreme

Otopiti puter u tiganju, pa staviti šnicle i dobro propržiti sa obe strane.

Naliti supom i kuvati dok tečnost ne ispari do pola.

Dodati sir, parmezan i na tihoj vatri okretati šnicle dok se formira krema od sira.

Pobiberiti i služiti vruće uz prilog po svom izboru.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/