Sočna, slasna piletina iz rerne je skoro svima omiljeni izbor za ručak.
Ulje, maslac ili mast vam neće vam biti potrebni za ovaj recept, a nakon što pile stavite u rernu zaboravite na njega dok meso ne bude spremno za posluživanje.
Za savršeno pečenje sasvim su dovoljna dva sastojka: domaća piletina i poneka šaka soli, a ako tome dodate i kremasti pire i salatu – ručak je gotov očas posla.
Ulje, maslac ili mast takođe nisu potrebni za ovaj recept. Pečenjem na soli meso će ostati sočno, a kožica će biti fino hrskava.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno