Sočna, slasna piletina iz rerne je skoro svima omiljeni izbor za ručak.

Ulje, maslac ili mast vam neće vam biti potrebni za ovaj recept, a nakon što pile stavite u rernu zaboravite na njega dok meso ne bude spremno za posluživanje.

Za savršeno pečenje sasvim su dovoljna dva sastojka: domaća piletina i poneka šaka soli, a ako tome dodate i kremasti pire i salatu – ručak je gotov očas posla.

Ulje, maslac ili mast takođe nisu potrebni za ovaj recept. Pečenjem na soli meso će ostati sočno, a kožica će biti fino hrskava.

Sastojci za pečeno pile:

1 domaće pile

2-3 kašike soli

Ostatak teksta pročitajte OVDE

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/