Kako drugačije da iskoristite kiseli kupus nego da od njega napravite podvarak sa telećim šniclama. Možete napraviti i krompir pire i uživate u ovom toplom jelu u hladnim danima.
Sastojci:
1 manja glavica kiselog kupusa
3 čena belog luka
1 glavica crnog luka
4 teleće šnicle (najbolje od ribića)
1 kašika masti
so, biber
PROČITAJTE JOŠ: Kako da napravite gurmanski podvarak (VIDEO)
Priprema:
1. Kupus, crni i beli luk iseckajte na sitnije. Pržite na masti na umerenoj vatri oko pola sata. Stavljajte po malo vode.
2. Izlupajte i posolite šnicle. Posebno i na kratko ih propržite takođe na malo masti.
3. U vatrostalnu činiju stavite meso i podvarak.
4. Pecite na 220 c oko 45 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus