Ukusan ručak za celu porodicu.
Sastojci:
1,5 kg krompira
1/2 l pavlake za kuvanje
2 dcl mleka
1 dcl ulja
1 kesica supe od pečuraka iz kesice
biber, sušeni začin, peršun
kačkavalj po želji
Priprema:
Oljuštiti krompir i iseći na krugove. Začiniti biberom i sušenim začinom pa dobro izmešati.
Razmutiti supu od pečuraka u pavlaci, tako da ne bude grudvica, dodati mleko i ulje i na kraju seckani peršun.
Složiti krompir u tepsiju, sipati preliv i peći u rerni na 200 stepeni oko 40 minuta. Posuti ribanim kačkavaljem pa vratiti na desetak minuta u rernu da se jelo zapeče.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: Recepti i ideje
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus