Sastojci:
60 g ulja
500 g belog pilećeg mesa
3 čena belog luka
80 g crnog luka
40 g ljute papričice
40 g mladog luka
80 g proprženog badema
3 kašike soja sosa
2 kašike šećera
1 dl pileće supe
2 kašičice skroba
Priprema
1. Ulje zagrejte, dodajte komadiće mesa i mešajući brzo propržite.
2. Dodajte sitno sečen beli luk, luk, papričicu, mladi luk i grubo istucane bademe i sve dobro promešajte, pa pržite 3 minuta.
3. Dodajte soja sos, šećer i biber.
4. U supi rastvorite skrob, prelijte i kratko prokuvajte dok se sos ne zgusne. Servirajte odmah.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: kuvajsam.com
Jednostavan hleb od krompira
Kolač od hleba i jabuka sa kremom i suvim grožđem
Ćufte zapečene sa kačkavaljem
Goveđa čorba sa povrćem
Pita sa zeljem za post na vodi