Sastojci:

60 g ulja

500 g belog pilećeg mesa

3 čena belog luka

80 g crnog luka

40 g ljute papričice

40 g mladog luka

80 g proprženog badema

3 kašike soja sosa

2 kašike šećera

1 dl pileće supe

2 kašičice skroba

Priprema

1. Ulje zagrejte, dodajte komadiće mesa i mešajući brzo propržite.

2. Dodajte sitno sečen beli luk, luk, papričicu, mladi luk i grubo istucane bademe i sve dobro promešajte, pa pržite 3 minuta.

3. Dodajte soja sos, šećer i biber.

4. U supi rastvorite skrob, prelijte i kratko prokuvajte dok se sos ne zgusne. Servirajte odmah.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: kuvajsam.com