Evo lakog recepta koji će vaše meso sa roštilja podići na novi nivo.
Sastojci:
2 šolje kečapa
1 čaša vode
1/2 čaše jabukovog sirćeta
5 kašika smeđeg šećera
5 kašika kristal šećera
1/2 kašike svežeg crnog bibera
1/2 kašike luka u parhu
1/2 kašike senfa
1 kašika limunovog soka
1 kašika u vorčester sosa
Priprema:
U posudi srednje veličine izmešati sve sastojke. Smesu staviti na vrelu ringlu, zatim smanjiti toplotu da se otopi. Kuvati na umerenoj vatri uz često mešanje oko sat vremena.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus