Evo lakog recepta koji će vaše meso sa roštilja podići na novi nivo.
Sastojci:
2 šolje kečapa
1 čaša vode
1/2 čaše jabukovog sirćeta
5 kašika smeđeg šećera
5 kašika kristal šećera
1/2 kašike svežeg crnog bibera
1/2 kašike luka u parhu
1/2 kašike senfa
1 kašika limunovog soka
1 kašika u vorčester sosa
Priprema:
U posudi srednje veličine izmešati sve sastojke. Smesu staviti na vrelu ringlu, zatim smanjiti toplotu da se otopi. Kuvati na umerenoj vatri uz često mešanje oko sat vremena.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Kako da napravite potaž od bundeve
Zapečeni pire krompir sa šampinjonima
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke