Okupite porodicu oko stola uz ovaj ukusan recept.

Sastojci:

500g pilećeg belog mesa

400g kukuruza šećerca

6 paradajza

5 ml ulja

kašičica suvog začina

so

biber

Priprema:

Belo meso isecite na sitne komade, posolite i pobiberite, pa spustite u zagrejano ulje da se kratko prži. Gotovo meso izvadite iz masnoće i ostavite na toplom.

U ulje u kom se pržila piletina stavite oljušteni i sitno isečeni paradajz. Krčkajte paradajz dok ne pusti sok, dodajte kukuruz šećerac, stavite začin i nastavite da krčkate dok kukuruz ne bude kuvan.

U gotov sos vratite uprženo pileće meso, dobro promešajte i još malo kuvajte dok meso ne upije sokove.

Poslužite toplo.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu  Izvor: nezavisnenovine.com