Okupite porodicu oko stola uz ovaj ukusan recept.
Sastojci:
500g pilećeg belog mesa
400g kukuruza šećerca
6 paradajza
5 ml ulja
kašičica suvog začina
so
biber
Priprema:
Belo meso isecite na sitne komade, posolite i pobiberite, pa spustite u zagrejano ulje da se kratko prži. Gotovo meso izvadite iz masnoće i ostavite na toplom.
U ulje u kom se pržila piletina stavite oljušteni i sitno isečeni paradajz. Krčkajte paradajz dok ne pusti sok, dodajte kukuruz šećerac, stavite začin i nastavite da krčkate dok kukuruz ne bude kuvan.
U gotov sos vratite uprženo pileće meso, dobro promešajte i još malo kuvajte dok meso ne upije sokove.
Poslužite toplo.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: nezavisnenovine.com
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom