Okupite porodicu oko stola uz ovaj ukusan recept.
Sastojci:
500g pilećeg belog mesa
400g kukuruza šećerca
6 paradajza
5 ml ulja
kašičica suvog začina
so
biber
Priprema:
Belo meso isecite na sitne komade, posolite i pobiberite, pa spustite u zagrejano ulje da se kratko prži. Gotovo meso izvadite iz masnoće i ostavite na toplom.
U ulje u kom se pržila piletina stavite oljušteni i sitno isečeni paradajz. Krčkajte paradajz dok ne pusti sok, dodajte kukuruz šećerac, stavite začin i nastavite da krčkate dok kukuruz ne bude kuvan.
U gotov sos vratite uprženo pileće meso, dobro promešajte i još malo kuvajte dok meso ne upije sokove.
Poslužite toplo.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: nezavisnenovine.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus