Za ovaj ukusan doručak vam ne treba više od 20-ak minuta.
Sastojci:
10-ak kolutova čorizo kobasice
3 kašike maslinovog ulja
1 kuvani krompir
1 manja glavica crvenog luka
5 jaja
so, biber
list peršuna
30g kačkavalja
Priprema:
Kuvani krompir narezati na tanje šnite. U ugrejan tiganj dodati ulje i kobasicu, pa propržiti da kobasica poprimi rumenu boju sa svih strana. Prženu kobasicu izvaditi iz tiganja i prebaciti na tanjir sa papirnim ubrusom. Na istoj masnoći propržiti kolutove luka dok ne omekšaju. Penasto umutiti jaja, začiniti, pa ravnomerno razliti preko proprženog luka. Odozgo poređati kobasicu i krompir, pa sačekati dok omlet ne porumeni po rubovima (nikako da postane suv i sunđerast). Posuti sitno seckanim listom peršuna i poslužiti uz domaći hleb.
Izvor: posaljirecept.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus