Uz ovaj ukusan doručak možete servirati njihove čurizo kobasice, španski sir ili šunku.

Sastojci:

hleb

2 čena belog luka

2 velika paradajza

maslinovo ulje

so po ukusu

Priprema:

Odrežite okrajak hleba i odložite ga. Zatim isecite ostatak hleba na malo deblje parčiće. Tostirajte kriške lagano sa obe strane. Očistite beli luk isecite ga na pola i istrljajte preko svake kriške hleba. Beli luk će se istrošiti trljanjem o tostirani hleb.

Paradajz iseći po sredini i istrljati preko hleba, zatim ga usitiniti i prekriti hleb njime, a onda sve to preliti maslinovim uljem. Posolite po ukusu.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu 

Izvor: stvarukusa.rs