Uz ovaj ukusan doručak možete servirati njihove čurizo kobasice, španski sir ili šunku.
Sastojci:
hleb
2 čena belog luka
2 velika paradajza
maslinovo ulje
so po ukusu
Priprema:
Odrežite okrajak hleba i odložite ga. Zatim isecite ostatak hleba na malo deblje parčiće. Tostirajte kriške lagano sa obe strane. Očistite beli luk isecite ga na pola i istrljajte preko svake kriške hleba. Beli luk će se istrošiti trljanjem o tostirani hleb.
Paradajz iseći po sredini i istrljati preko hleba, zatim ga usitiniti i prekriti hleb njime, a onda sve to preliti maslinovim uljem. Posolite po ukusu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem