Uz ovaj ukusan doručak možete servirati njihove čurizo kobasice, španski sir ili šunku.
Sastojci:
hleb
2 čena belog luka
2 velika paradajza
maslinovo ulje
so po ukusu
Priprema:
Odrežite okrajak hleba i odložite ga. Zatim isecite ostatak hleba na malo deblje parčiće. Tostirajte kriške lagano sa obe strane. Očistite beli luk isecite ga na pola i istrljajte preko svake kriške hleba. Beli luk će se istrošiti trljanjem o tostirani hleb.
Paradajz iseći po sredini i istrljati preko hleba, zatim ga usitiniti i prekriti hleb njime, a onda sve to preliti maslinovim uljem. Posolite po ukusu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus