Kada nemate dovoljno vremena, pripremite ovo brzo i jednostavno jelo, koje je zaista ukusno.
Sastojci:
crni luk
šargarepa
so, biber, lorber
beli krompir
piletina
1.5 dl paradajz soka
Priprema:
Propržiti luk i šargarepu, dodati krompir i začine, pa naliti vodom. Kada je krompir kuvan, dodati kuvanu piletinu iz supe, naliti paradajz sokom i krčkati još desetak-petnaest minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: nismo_kod_kuce
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem