Ukusan i brz ručak za celu porodicu.
Sastojci:
600g pilećeg belog mesa
3 kašike ulja
1 glavica iseckanog crnog luka
150g pirinča
2 češnja belog luka
1 šolja sečenog paradajza iz konzerve
1 list lovora
1 kafena kašičica majčine dušice
Priprema:
Na ulju izdinstati piletinu isečenu na kockice, dodati luk, prodinstati, zatim dodati ostale sastojke, zaliti vodom i kuvati na laganoj vatri oko 15 min uz povremeno mešanje.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama- Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus