Ovaj recept možete napraviti i sa kobasicama i sa viršlama u zavisnosti od toga šta imate u frižideru. Možete ih služiti za večeru uz svež hleb ili za ručak uz krompir ili neko povrće.
Ako želite više komada samo povećajte sastojke za toliko.
Sastojci:
- 3 viršle ili kobasice
- 3 parčeta kačkavalja
- 6 tankih komada dimljene slanine
- 2 kašičice senfa
Priprema:
Viršle ili kobasice prorežite nožem po dužini. Popunite te proreze kačkavaljem koji ste isekli po dužini. Kobasicu ili viršlu umotajte u slaninu i pričvrstite čačkalicama. Poređajte u tepsiju i pecite na 200°C. Kada se kačkavalj istopi, a slanina postane reš možete da izvadite iz rerne. Senf poslužite sa strane.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus