Ovaj recept možete napraviti i sa kobasicama i sa viršlama u zavisnosti od toga šta imate u frižideru. Možete ih služiti za večeru uz svež hleb ili za ručak uz krompir ili neko povrće.
Ako želite više komada samo povećajte sastojke za toliko.
Sastojci:
- 3 viršle ili kobasice
- 3 parčeta kačkavalja
- 6 tankih komada dimljene slanine
- 2 kašičice senfa
Priprema:
Viršle ili kobasice prorežite nožem po dužini. Popunite te proreze kačkavaljem koji ste isekli po dužini. Kobasicu ili viršlu umotajte u slaninu i pričvrstite čačkalicama. Poređajte u tepsiju i pecite na 200°C. Kada se kačkavalj istopi, a slanina postane reš možete da izvadite iz rerne. Senf poslužite sa strane.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem