Verna čitateljka nas je obradovala jednim klasičnim receptom od koga miriše cela kuća na izvrsan ručak. U nastavku pročitajte recept i ako budete pravili, javite utiske!
Sastojci:
- 2 bataka
- 5 većih krompira
- 1 šargarepa
- 1 mladi luk
- malo peršuna
- mast
- so
Priprema:
Dok se u šerpi kuvaju bataci na laganijoj vatri, sečemo krompire, šargarepu, mladi luk i peršun.
Kad se meso skuva, dodati povrće, kašiku masti i dva paradajza sitno iseckana (može i pola šolje tomatina) i naliti vodom. Kuvati još dok povrće ne bude gotovo, a so i začine staviti po ukusu.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem