Ukusan obrok za sve ljubitelje mesa i tikvica.

Sastojci:

  • 6 komada tanko sečenih pilećih prsa
  • 2 tikvice
  • 6 komada pršuta
  • 6 loptica mocarela
  • parmezan
  • 1 jaje
  • prezle
  • maslinovo ulje
  • so
  • biber
  • 2 kašike mleka

Priprema:

Izrendajte tikvice i posolite. Zatim meso stavite između providne folije i izlupajte. Posolite i pobiberite. Na svaki komad mesa stavite pršut, na jedan kraj malo tikvica, preko malo parmezana i kružić mocarele. Urolajte. Umutite jaje, so, biber i dodajte mleko. Umočite urolano meso u jaje, pa u prezle. Na pleh stavite pek papir. Sipajte maslinovo ulje i stavite meso. Svako parče prelijte maslinovim uljem. Pecite u rerni 35 minuta na 180°C.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs