Ukusan obrok za sve ljubitelje mesa i tikvica.
Sastojci:
- 6 komada tanko sečenih pilećih prsa
- 2 tikvice
- 6 komada pršuta
- 6 loptica mocarela
- parmezan
- 1 jaje
- prezle
- maslinovo ulje
- so
- biber
- 2 kašike mleka
Priprema:
Izrendajte tikvice i posolite. Zatim meso stavite između providne folije i izlupajte. Posolite i pobiberite. Na svaki komad mesa stavite pršut, na jedan kraj malo tikvica, preko malo parmezana i kružić mocarele. Urolajte. Umutite jaje, so, biber i dodajte mleko. Umočite urolano meso u jaje, pa u prezle. Na pleh stavite pek papir. Sipajte maslinovo ulje i stavite meso. Svako parče prelijte maslinovim uljem. Pecite u rerni 35 minuta na 180°C.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem