Ukusan obrok za sve ljubitelje mesa i tikvica.
Sastojci:
- 6 komada tanko sečenih pilećih prsa
- 2 tikvice
- 6 komada pršuta
- 6 loptica mocarela
- parmezan
- 1 jaje
- prezle
- maslinovo ulje
- so
- biber
- 2 kašike mleka
Priprema:
Izrendajte tikvice i posolite. Zatim meso stavite između providne folije i izlupajte. Posolite i pobiberite. Na svaki komad mesa stavite pršut, na jedan kraj malo tikvica, preko malo parmezana i kružić mocarele. Urolajte. Umutite jaje, so, biber i dodajte mleko. Umočite urolano meso u jaje, pa u prezle. Na pleh stavite pek papir. Sipajte maslinovo ulje i stavite meso. Svako parče prelijte maslinovim uljem. Pecite u rerni 35 minuta na 180°C.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus