Pretvorite obične stare hot-dogove u gurmanski letnji specijalitet.
Sastojci:
- 6 kiselih krastavaca
- 1/2 srednjeg crnog luka
- 3 kašike senfa sa celim zrnom
- 1/4 šolje naseckanog svežeg peršuna
- 12 viršli
- 12 kifli
- senf
- kečap
Priprema:
U srednjoj posudi pomešajte iseckane krastavce, luk i senf. Dodajte peršun. U tiganju ispržite viršle. Stavite viršle u kifle, prelijte smesom od krastaca i luka i dodajte kečap i senf po želji.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem