Pretvorite obične stare hot-dogove u gurmanski letnji specijalitet.
Sastojci:
- 6 kiselih krastavaca
- 1/2 srednjeg crnog luka
- 3 kašike senfa sa celim zrnom
- 1/4 šolje naseckanog svežeg peršuna
- 12 viršli
- 12 kifli
- senf
- kečap
Priprema:
U srednjoj posudi pomešajte iseckane krastavce, luk i senf. Dodajte peršun. U tiganju ispržite viršle. Stavite viršle u kifle, prelijte smesom od krastaca i luka i dodajte kečap i senf po želji.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus