Ovaj šumadijski specijalitet možete lako pripremiti kod kuće, a služite sa prilogom po želji.
Sastojci:
- 4 krmenadle
- 8 režnjeva slanine
- 1 paradajz
- 1 glavica crnog luka
- 4 kašičice senfa
- 3 kašike ulja
- so, biber
Priprema:
Krmenadle posolite i pobiberite, pa premažite senfom s jedne strane. Ispržite kotlete sa obe strane i držite ih na toplom. Istovremeno, u drugom tiganju propržite režnjeve slanine i na kolutove isečen crni luk i paradajz. Na svaki kotlet stavite režanj slanine, preko toga po kolut luka i paradajza, pa preko svega još jedan režanj prepečene slanine.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: srbijuvolimo.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus