Ako batake ispritiskate sa nekoliko štapića za ražnjić oni će biti sočniji.
Sastojci:
- 6 bataka
- 1 crni luk
- maslinovo ulje
- so
- 800 g paradajz sosa (može pelat)
Priprema:
Uzmite nekoliko štapića za ražnjić u jednu ruku, a u drugu batak. Brzim pokretima ispritiskajte batak sa štapićima. Tako uradite sa svim batacima. Na tiganju zagrejte ulje i ispržite seckani luk. Rasporedite meso i lagano pržite. Dodajte paradajz sos, posolite i kuvajte nekih 40 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Tradicionalni norveški uštipci sa suvim grožđem i jabukama
Najlepša torta sa kafom i čokoladom
Brzi mafini od speltinog brašna sa kobasicom
Starinski recept za medenu pitu
Jednostavan juneći gulaš