Ako batake ispritiskate sa nekoliko štapića za ražnjić oni će biti sočniji.
Sastojci:
- 6 bataka
- 1 crni luk
- maslinovo ulje
- so
- 800 g paradajz sosa (može pelat)
Priprema:
Uzmite nekoliko štapića za ražnjić u jednu ruku, a u drugu batak. Brzim pokretima ispritiskajte batak sa štapićima. Tako uradite sa svim batacima. Na tiganju zagrejte ulje i ispržite seckani luk. Rasporedite meso i lagano pržite. Dodajte paradajz sos, posolite i kuvajte nekih 40 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus