Uz ovako pripremljeno meso možete da služite prilog po želji.
Sastojci:
- 3 pileća filea
- 50 g jogurta
- 60 g hleba
- 1 čen belog luka
- peršun
- 2-3 paradajza
- maslinovo ulje i so
Priprema:
Piletinu premažite sa obe strane jogurtom. Zatim u posudi pomešajte izdrobljen hleb, sitno seckan peršun i izgnječen beli luk. Promešajte rukama. Zatim filete uvaljajte u napravljenu smesu i ređajte u lepo nauljen pleh. Preko stavite paradajz isečen na kolutove. Pecite na 200°C nekih 20 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus