Uz ovako pripremljeno meso možete da služite prilog po želji.
Sastojci:
- 3 pileća filea
- 50 g jogurta
- 60 g hleba
- 1 čen belog luka
- peršun
- 2-3 paradajza
- maslinovo ulje i so
Priprema:
Piletinu premažite sa obe strane jogurtom. Zatim u posudi pomešajte izdrobljen hleb, sitno seckan peršun i izgnječen beli luk. Promešajte rukama. Zatim filete uvaljajte u napravljenu smesu i ređajte u lepo nauljen pleh. Preko stavite paradajz isečen na kolutove. Pecite na 200°C nekih 20 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Šampinjoni punjeni orasima za posno slavsko predjelo
Krompir zapečen sa kobasicama i sirom
Zapečeni makaroni sa sirom i slaninom
Recept za svinjetinu sa sosom od senfa
Kako da napravite najhrskaviji karfiol