Ovaj recept je odličan za one koji paze na ishranu ili žele da izgube koji kilogram, jer su pune antioksidansa i lepo se slažu sa skoro svakim mesom.
Sastojci:
- 800 g prokelja
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 kašika balzamika
- ½ kašičice soli
- 50 g sušenih brusnica
Priprema:
Zagrejte rernu na 220°C. Operite prokelj i prerežite ga na pola. Prelijte maslinovim uljem, balzamikom i posolite. Promešajte, pa stavite u tepsiju obloženu pek papirom. Pecite 15-20 minuta. Zatim dodajte brusnice, promešajte i pecite još par minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: gastro.24sata.hr
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem