Ovaj recept je odličan za one koji paze na ishranu ili žele da izgube koji kilogram, jer su pune antioksidansa i lepo se slažu sa skoro svakim mesom.
Sastojci:
- 800 g prokelja
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 kašika balzamika
- ½ kašičice soli
- 50 g sušenih brusnica
Priprema:
Zagrejte rernu na 220°C. Operite prokelj i prerežite ga na pola. Prelijte maslinovim uljem, balzamikom i posolite. Promešajte, pa stavite u tepsiju obloženu pek papirom. Pecite 15-20 minuta. Zatim dodajte brusnice, promešajte i pecite još par minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: gastro.24sata.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus