Kada jednom probate stalno ćete praviti na ovaj način.
Sastojci:
- 1 kg krompira
- 2 l vode
- 4 kašike maslinovog ulja
- ½ kašičice soli
- 300 ml piva
- 3 kašike prezli
Priprema:
Krompir isectie na kocke i kuvajte u vodi nekih 7 minuta. Zatim ocedite i prebacite u pleh koji ste premazali sa kašikom maslinovog uljem. Posolite i sipajte preostalo ulje. Promešajte rukama. Pecite 10 minuta na 180°C. Izvadite, sipajte pivo i vratite da se peče još 10 minuta. Na kraju sipajte prezle i vratite da se dopeče još 10 minuta.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: gurmantv
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus