Prženice su odličan izbor za brz doručak ili večeru.
Ukoliko prvi put pripremate ovo je količina za 2 osobe.
Sastojci:
- 6 kriški bajatog hleba
- 3 jaja
- prstohvat soli
- malo mleka
- ulje za prženje
- sir, ajvar, kajmak za serviranje
Priprema:
U posudi umutite jaja viljuškom sa prstohvatom soli i malo mleka. Zagrejte ulje u tiganju pa umočite krišku hleba sa obe strane u smesu od jaja i stavite u tiganj. Pržite sa obe strane da se jaja zapeku.
Serirajte uz ajvar, sir, kajmak...po želji.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Gusta krompir čorba sa slaninicom
Pileći file u aromatičnom sosu od pavlake i paradajza
Recept za najukusniju karbonaru sa piletinom - bez pavlake!
salata
posno