Jednostavan recept koji se brzo priprema.
Sastojci:
- 500 g pilećeg filea
- krem supa od pečuraka (kesica)
- 200 grama pavlake za kuvanje
- začini po izboru
Priprema:
File iseći na šnicle. Uvaljati šnicle u prah od krem supe i ređati u podmazanu vatrostalnu posudu. Ostatak krem supe pomešati sa pavlakom za kuvanje, dodati začine po želji i preliti preko piletine.
Peći 30 minuta u zagrejanoj rerni na 220 stepeni.
Kada je ručak gotov poslužiti uz salatu i obaren pirinač.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus