Jednostavan recept koji se brzo priprema.
Sastojci:
- 500 g pilećeg filea
- krem supa od pečuraka (kesica)
- 200 grama pavlake za kuvanje
- začini po izboru
Priprema:
File iseći na šnicle. Uvaljati šnicle u prah od krem supe i ređati u podmazanu vatrostalnu posudu. Ostatak krem supe pomešati sa pavlakom za kuvanje, dodati začine po želji i preliti preko piletine.
Peći 30 minuta u zagrejanoj rerni na 220 stepeni.
Kada je ručak gotov poslužiti uz salatu i obaren pirinač.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem