Ovaj ručak svi vole, tanjiri ostaju prazni, a stomaci puni.
Sastojci:
- 6 pilećeg filea
- 200 g svinjskog vrata
- 1 krem supa od pečuraka
- 2 kašike masti
- začini po ukusu
Priprema Isecite tanko šnicle, izlupajte blago čekićem, posolite i dodajte suvi začin. Na svaku šniclu stavite po nekoliko parčeta suvog vrata, možete i kačkavalj ako želite. Meso uvijte u rolnu i pričvrstite čačkalicama. Svako urolano meso uvaljajte u krem supu od pečuraka (prah iz kesice). Rolnice pržite na vreloj masti 15 minuta okrečući sa obe strane dok blago ne porumeni. Služite uz prilog po želji.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: recepti.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus