Ovaj ručak svi vole, tanjiri ostaju prazni, a stomaci puni.

Sastojci:

  • 6 pilećeg filea
  • 200 g svinjskog vrata
  • 1 krem supa od pečuraka
  • 2 kašike masti
  • začini po ukusu

Priprema Isecite tanko šnicle, izlupajte blago čekićem, posolite i dodajte suvi začin. Na svaku šniclu stavite po nekoliko parčeta suvog vrata, možete i kačkavalj ako želite. Meso uvijte u rolnu i pričvrstite čačkalicama. Svako urolano meso uvaljajte u krem supu od pečuraka (prah iz kesice). Rolnice pržite na vreloj masti 15 minuta okrečući sa obe strane dok blago ne porumeni. Služite uz prilog po želji.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: recepti.com