Ovaj ručak svi vole, tanjiri ostaju prazni, a stomaci puni.
Sastojci:
- 6 pilećeg filea
- 200 g svinjskog vrata
- 1 krem supa od pečuraka
- 2 kašike masti
- začini po ukusu
Priprema Isecite tanko šnicle, izlupajte blago čekićem, posolite i dodajte suvi začin. Na svaku šniclu stavite po nekoliko parčeta suvog vrata, možete i kačkavalj ako želite. Meso uvijte u rolnu i pričvrstite čačkalicama. Svako urolano meso uvaljajte u krem supu od pečuraka (prah iz kesice). Rolnice pržite na vreloj masti 15 minuta okrečući sa obe strane dok blago ne porumeni. Služite uz prilog po želji.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: recepti.com
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem