Ukoliko nemate mnogo vremena za pripremu obroka, a volite pileću džigericu ovaj recept je idealan za vas.

Potrebno je:

  • pola kg pileće džigerice
  • 1 manja glavica luka
  • mala šoljica kuvanog paradajza (može i kečap razblažen s vodom)

Priprema:

U tiganj sipajte malo ulja. Crni luk očistite i isecite na šnite. Potom u zagrejano ulje stavite da se luk dinsta. Nakon 2,3 minuta sipajte džigericu i malijte sa malo vode. Smanjite vatru da se dinsta na laganoj vatri. Posle oko 15 minuta dodajte kuvani paradajz. Promešajte. Vodite računa da vam tada ne zagori.

S vremena na vreme okrenite parčiće džigerice da svako dobije lepu koricu. Prijatno!

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu  Izvor: stvarukusa.rs