Ukoliko nemate mnogo vremena za pripremu obroka, a volite pileću džigericu ovaj recept je idealan za vas.
Potrebno je:
- pola kg pileće džigerice
- 1 manja glavica luka
- mala šoljica kuvanog paradajza (može i kečap razblažen s vodom)
Priprema:
U tiganj sipajte malo ulja. Crni luk očistite i isecite na šnite. Potom u zagrejano ulje stavite da se luk dinsta. Nakon 2,3 minuta sipajte džigericu i malijte sa malo vode. Smanjite vatru da se dinsta na laganoj vatri. Posle oko 15 minuta dodajte kuvani paradajz. Promešajte. Vodite računa da vam tada ne zagori.
S vremena na vreme okrenite parčiće džigerice da svako dobije lepu koricu. Prijatno!
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Sezonska pasta sa bundevom
Slatka kukuruzna pita
Lagani pileći gulaš sa povrćem