Tortilje možete da pripremite za užinu, za večeru ili kao predjelo kada imate neki događaj.
Sastojci:
- pakovanje tortilja - manje
- 2 paradajza
- 1 paprika
- kečap, majonez
- 3 kašike kisele pavlake
- pečeno meso (po izboru ili šta nam je ostalo od ručka)
Priprema:
Meso usitnite u blenderu, pa pomešajte sa pavlakom. Isecite paradajz na kriške, a papriku na trake.
Pri dnu tortilja nanesite kašiku nadeva, zatim krišku paradajza, pa trakice paprike, kečap i majonez. Strane tortilja preklopite i uvijte sa kraće strane (dobije se oblik sarme).
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Po receptu Dušice Petrović
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem