Tortilje možete da pripremite za užinu, za večeru ili kao predjelo kada imate neki događaj.

Sastojci:

  • pakovanje tortilja - manje
  • 2 paradajza
  • 1 paprika
  • kečap, majonez
  • 3 kašike kisele pavlake
  • pečeno meso (po izboru ili šta nam je ostalo od ručka)

Priprema:

Meso usitnite u blenderu, pa pomešajte sa pavlakom. Isecite paradajz na kriške, a papriku na trake.

Pri dnu tortilja nanesite kašiku nadeva, zatim krišku paradajza, pa trakice paprike, kečap i majonez. Strane tortilja preklopite i uvijte sa kraće strane (dobije se oblik sarme).

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Pratite Stvar ukusa i na Instagramu Po receptu Dušice Petrović